Coş de cumpărături

0 produs(e) - 0,00 Ron
Coşul tău este gol!
call
Sunati acum Telefon : 0745.104.440
 
 
30 ZILE GARANTIE DE RETUR
Nemultumit de produse, le putem inlocuim!
 
LIVRARE IN 24 H
La comenzi de peste 599 lei, livrarea este gratuita!
 
4 ANI DE GARANTIE
Garantie standard 3 ani +1 an la crearea contului
 

Despre Noi

Despre noi:

Cu o serioasa experienta de peste 12 ani , suntem mandri sa va transmitem ca in toti acesti ani care au trecut de la intrarea noastra in domeniul IT, am pus calitatea pe primul loc si am venit în întâmpinarea nevoilor clientiilor cu cele mai potrivite preturi si cele mai bune servicii din acest domeniu.

In cei 12 ani de experienta, pentru noi nu doar cresterea profesionala a contact ci si importanta reusitei de a presta servicii cat mai de incredere, incredere pe care consideram ca ne-am castigat-o in timp si care reprezinta pentru noi cea mai importanta implinire in toti acesti ani de schimbari.

 

Datorita cauzelor crizei economico-financiare, cererea echipamentelor second hand si refuribished  a crescut considerabil fata de achiztia unora noi, iar din prisma acestui aspect, increzatori in potentialul nostru, am pornit ambitiosi si ghidati de responsabilitate focusata pe nevoia clientului, în visul nostru de a ne afirma drept cei mai buni specialist IT cu cele mai bune solutii.

 

Comercializam, calculatoare refurbished, laptopuri refurbished, servere refurbished, statii grafice refurbished cu licenta windows Microsoft refurbished, tablete, software de contabilitate si gestiune, antivirus, precum si calculatoare second hand, laptopuri second hand, monitoare second hand si altele.Echipamentele comercializate sunt produse refurbished, second hand si noi, din gama business, ale brand-urilor de top: DELL, HP, IBM, FUJITSU SIEMENS, LENOVO. 

Garantia la produsele comercializate se poate extinde pana la 5 ANI.

Peste 90% dintre produsele prezentate pe site se afla in stoc si pot fi livrate in 24 - 48 ore. Livrarea echipamentelor se face exclusiv prin curierat rapid. Detalii despre livrarea produselor se gasesc accesand butonul "informatii despre livrare", din subsolul paginii de internet www.webzz.ro

 

Misiunea,viziunea si Solutia noastra:

Misiunea si Viziunea noastra este aceea de a continua cu aceasi abordare, calitate la preturi accesibile prin promtitudine si eficienta maxima.

Solutia este sa oferim un serviciu win2win, benefic ambelor parti, oferind gratuitatea acestor servicii in ideea unei multumiri si posibile recomandari din partea clientului pentru continuitatea afacerii.

Suntem la dispozitia tuturor clientilor si le oferim suport si asistenta profesionala ori de câte ori este nevoie.